Начало
Весела Коледа и щастлива Нова година!
Весела коледа

Весела Коледа и щастлива Нова година!

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

11 януари, 2017 г. е обявен за НЕУЧЕБЕН! Учебните занятия ще започнат на 12 януари не както обикновено от 08:00, а от 08:30 часа, за да се използва светлата част на деня. Учебните часове ще бъдат с нормална продължителност. Да се следят новините!


Удължава се ваканция на учениците на територията на Столична община! Дните 9 и 10 януари са обявени за неучебни. Причината е студеното време, прогнозата за оранжев код в София и недостигнатите необходими температури в класните стаи в много училища.

Продължава да се следи прогнозата за времето в София и стайните температури в училищата и при необходимост ще се обяви за неучебен ден и 11 януари. Следете новините!


Коледната ваканция за учениците в цялата страна ще бъде удължена до 6 януари, включително!

Причините за това са влошената епидемиологична обстановка, нуждата за по-ефективна превенция срещу грипа и метеорологичните прогнози за сериозни снеговалежи и минусови температури в цялата страна.

Така учениците трябва да са в клас чак в понеделник – на 9 януари 2017 г.


Коледна ваканция – от 24.12.2016 г. до 04.01.2017 г. включително.

3 коментара

  • Борислава казва:

    Здравейте! Да попитам 66 ще има ли грипна ваканция?

  • Здравейте, Борислава!
    Коледната ваканция за учениците в цялата страна ще бъде удължена до 6 януари, включително! Причините за това са влошената епидемиологична обстановка, нуждата за по-ефективна превенция срещу грипа и метеорологичните прогнози за сериозни снеговалежи и минусови температури в цялата страна. Така учениците трябва да са в клас чак в понеделник – на 9 януари 2017 г.