Начало
Нелина Димитрова
Нелита Димитрова

Нелина Димитрова

„Ето какво сподели Нели – бивша ученичка на 66 СУ „Филип Станиславов“. Тя бе не само отлична ученичка, но и изключително активна по многообразните дейности, провеждани в училището.“

По повод новата учебна година

Не вярвах, че този ден ще дойде толкова скоро, че нещо ще приключи и ще отмине сякаш миг. Уж започнахме нещо ново, но за старото още ни боли! Ето, че днешният ден настъпи, първият 15 септември, в който за нас няма да бие училищният звънец, няма да ни приветства любимата учителка, няма дори да прекрачим прага на любимото училище! Но споменът, който Вие оставихте в сърцата ни, ще бъде ВЕЧЕН! Ние никога няма да забравим как бяхте до нас и ни помагахте в трудни за нас моменти. Вие не бяхте само наши учители, но и родители, наши приятели, дори и близки. Показахте ни, че всички по отделно сме различни, но взети заедно сме едно цяло, един устремен екип, готов да се пребори с всяка трудност, но не защото е многоброен, а защото е единен.

И колкото и още да не ми се вярва, за нас приказката, наречена „училище“, завърши! Искам да благодаря на ръководството на 66 СУ „Филип Станиславов“ за професионализма, с който работеха, на учителите, за проявеното търпение и разбиране, с което подхождаха към нас. Специални благодарности и към нашата г-жа по Български език и литература Г-жа Цветкова, която успя да ни подготви за една от многото важни стъпки в живота, а именно матурата след 12 клас. Не на последно място искам да благодаря на нашата любима класна г-жа Тодорова, която успя да превърне неориентираните малки хлапета в големи хора, знаещи и можещи, да отстояват себе си! Още веднъж благодаря на цялото ръководство, желая Ви една успешна и ползотворна година!

С обич!

Етикети:

4 коментара

 • Благодарим ти за хубавите думи, мила Нели! Желаем ти попътен вятър и да продължаваш да пазиш топлите спомени в сърцето си, а ние със същият пламък ще си спомняме за теб и за твоята всеотдайност, както по учебните предмети, така и по извънкласните дейности в училището. Успех :)

 • Георги Карталев казва:

  Завърших 66 – то училище през далечната / уви / година – 1976. И днес когато минавам покрай училището продължавам да се вълнувам и да си спомням с много топлина и обич за моите учители и за нашето училище!
  Искрено се радвам, че 66-то училище има обновен вид, а както разбирам и ентусиазиран учителски състав! На днешните учители пожелавам много търпение и вяра, а на учениците: ако някога се съмнявате дали сте постъпили в правилното училище – обадете ми се! На всички желая весело лято и успех! Г.Карталев – випуск 1976г.

 • Андрей Загоров казва:

  Завърших 66то СОУ, през 1996г. Имах невероятни учители, които ме накараха да мисля, а не просто да уча материала написан в учебниците. До ден днешен поддържаме невероятни контакти със съучениците от випуска. Пожелавам на бъдещите ученици същите положителни емоции, които имах и с носталгия се сещам за тях. А, училищния звънец очаквам с трепет и до днес…

 • Десислава казва:

  Имам добри впечатления от 66 СОУ, най-вече заради добрия учителски състав! В училището още преподават много всеотдайни учители, които са призвани да упражняват тази отговорна професия! Учители, които умеят да събуждат любопитството и стремеж към нови знания, да са добър пример и добри приятели!

Оставете Коментар

*

*